Een warme, inspirerende en uplifting eventlocatie in het centrum van Haarlem

Tribe Hub is een sereen warm bad waar jij en jouw gasten in terecht komen. Tribe Hub voelt als een veilige haven binnen de drukte van de stad. Wat je doel ook is die dag, de ruimte zal niet nalaten een positieve indruk achter te laten op jouw gasten.

De centrale ligging, de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en nabije parkeergelegenheid dragen bij aan het gebruiksgemak van deze locatie. Een groot pluspunt bovendien, is dat je binnen een paar minuten het nabijgelegen park in wandelt.

Faciliteiten

Tribe Hub is geschikt voor verschillende events; maar wordt met name gebruikt voor workshops, masterclasses, trainingen en vergaderingen. De  ruimte is open, licht, sfeervol, flexibel op maat in te delen en van alle gemakken voorzien:

  • +-100m2 oppervlakte
  • Afhankelijk van de opstelling plek voor max 30 personen (Cirkel met matten 12, cirkel met stoelen 18, theateropstelling 30, vergadertafel 16)
  • Dichtbij parkeergarage en OV
  • Stadsbos Haarlemmerhout en centrum om de hoek
  • Op loopafstand van horeca en supermarkten
  • WiFi, TV-Scherm, Muziekinstallatie, Flip-overs,
  • Pantry met Combi-Magnetron en koelkast

Tribe Hub wordt standaard verhuurd zonder catering of hosting. Je kunt vrij gebruik maken van onze koelkast, bestek & servies. Wil je toch dat wij het e.e.a. voor je organiseren? Dat kan!

Catering opties

We kunnen uiteraard ook catering verzorgen voor jouw groep. Hier onder vind je een indicatie van de mogelijkheden en prijzen. Uiteraard kan alles aangepast worden naar jullie wensen.

Koffie-arrangement:
Onbeperkt koffie & thee met lekkers : 12,50 EUR pp

Lunch-arrangement:
2 luxe broodjes & kleine salade met sap : 22,50 EUR pp

Borrel-arrangement:
Charcuterie, kaas & nootjes : 15 EUR pp

Diner-arrangement:
Naar eigen wensen ingevuld: vanaf 35 EUR pp

Onze ruimte is ook beschikbaar voor private dining. Dit kan met een eigen cateraar, of jullie kunnen gebruik maken van één van onze opties.

Testimonials over Tribe Hub

Digna Brand

We hebben een heerlijk weekend gehad in de ruimte van Tribe Hub. Mijn klanten waren onder de indruk van de sfeer en het heeft ze dus ook zeer positief beïnvloedt. Als je een bepaalde toon wilt zetten als ondernemer, dan is dit een ruimte waarmee je heel lekker voor de dag kunt komen.

Digna Brand
 |  dignabrand.nl

Charlotte den Hartogh / Copywriter

Eigenlijk was ik al om door de Infosheet van Tribe Hub. Alles klopte; de omschrijving van de ‘huiselijke plek waar je hard kan werken aan de zaak die jou drijft, maar waar je je passie ook kan delen met anderen’ tot en met de sfeerfoto’s. En hoewel ik me nog niet direct iets kon voorstellen bij een ‘gemeenschap van vrouwelijke ondernemers die elkaar versterken’, weet ik inmiddels dat dit waar is. De energie bij Tribe Hub is superfijn. Er wordt serieus hard gewerkt en serieus hard gelachen.

Kassandra is een verbinder pur sang, weet exact de juiste sfeer te creëren waar je van áán gaat, en heeft ook nog eens een jaloersmakend goeie interieursmaak. Tribe Hub is zo’n club waar je gewoon bij wilt horen.

Charlotte den Hartogh / Copywriter
 |  www.haarlemsteksthuis.nl

Marleen Smit

“Ik had behoefte aan een werkplek voor de dagen dat ik niet bij een opdrachtgever in huis zit. Een plek om in alle rust te kunnen werken, maar dan het liefst wel ook met de nodige inspiratie en gezelligheid van de ontmoeting met andere ondernemers. Tribe Hub straalde meteen enorm veel warmte en inspiratie uit: omringd door interessante en leuke vrouwen kan ik hier helemaal mezelf zijn.”

Marleen Smit
 |  www.thebrandbuilding.nl

 

 

Impressie van de ruimte

Tarieven

Onderstaand vind je de prijzen voor de losse huur per dagdeel of voor een hele dag. Kosten voor hosting of catering komen daar eventueel nog boven op.

Per dagdeel: € 250,00

Twee dagdelen: € 450,00

Drie dagdelen: € 600,00

Kosten extra uur: € 75,00

Dagdeeltijden: 09.00 – 12.30 / 13.30 – 17.00 / 18.30 – 22.00

 

Mochten jullie vaker willen komen, dan kunnen wij een strippenkaart of abonnement voor onze locatie aanbieden. Stuur ons bij interesse zéker even een mailtje naar info@tribehub.nl

Neem contact op